пʼятниця, 25 вересня 2020 р.

Екскурсії з Генічеська

 

   Відпочиваючи в Генічеську, можна не тільки купатися в морі, засмагати на пляжі, відвідувати кафе та ресторани та знайомитись з цікавими місцями міста.  Можна також відвідати цікаві та захоплюючі екскурсії.

Маршрути екскурсій

  •    Гаряче лікувальне джерело в с. Щасливцеве (2 години купання) + Солоне озеро (1 час купання) + Рожеве озеро (Сільпром).

Рожеве озеро

   Маршрут, де у вас зявиться чудова можливість поєднати приємне з корисним – відвідати унікальне термальне джерело, цілюща вода якого, включає в себе понад 20 корисних для здоровя людини елементів таблиці Менделєєва. Також відвідати не менш унікальне та цінне Солоне озеро, що по відсотку солі не відрізняється від Мертвого моря в Ізраїлі, де крім купання, у вас буде можливість набрати або придбати  сиваську лікувальну грязь. Також  відвідування Рожевого озера, де ви ознайомитесь з процесом дозрівання сиваської солі і будете мати можливість придбати її.

  •    Гаряче лікувальне джерело в с. Стрілкове (2 години купання) + Гліцеринове озеро (1 час купання) + Газовий вулкан (30 хвилин)

   Новий маршрут познайомить вас із ще недостатньо вивченими природними об’єктами дикої Арабатської стрілки, які знаходяться за с. Стрілкове. Ви відвідаєте третє термальне джерело, лікувальна вода якого включає в себе більше 20-ти корисних елементів таблиці Менделєєва. Також можете покупатись в Гліцериновому озері і на собі відчути  ці властивості. Крім цього екскурсія включає відвідування єдиного на Арабатській стрілці газового вулкану.

Гаряче джерело в с. Стрілкове

  •    Морська прогулянка на острів Бірючий

  1. Подорож до острова катером (30 хв в один бік)
  2. Фотосафарі на автомобілі по острову, знайомство з природою та мешканцями заповідника.
  3. Купання на заповідному пляжі.
  4. Повернення в Генічеськ (12.00)
  • Сиваш - лагуна двох морів (прогулянка на катері)
Затока Сиваш

   Під час захоплюючої подорожі по затоці Сиваша, яка триває 1 годину, ви познайомитесь з флорою та фауною затоки, великою кількістю островів та їх мешканцями, почуєте багатоголосся птахів з можливістю зануритись в сиваські води, отримати заряд позитиву та енергії. Під час прогулянки вас буде супроводжувати досвідчений екскурсовод-краєзнавець.

  •    Морська прогулянка вздовж узбережжя м. Генічеська та Арабатської стрілки (на фелюзі)

Азовське море в Генічеську

   Під час захоплюючої екскурсії по Утлюцькому лиману Азовського моря, ви пропливаєте вздовж узбережжя м. Генічеська,  ознайомитесь з його історією, побачите дві протоки Тонку та Промоїну. У вас буде унікальна можливість пірнути на глибину 3 метри в Азовському морі і пострибати з фелюги в море, отримати заряд бадьорості та енергії.

  •    Дельфінарій «Оскар» на Арабатській  стрілці

   Веселе та захоплююче шоу з участю дельфінів та морських котиків (виступ триває  50 хв). Тварини покажуть свої неймовірні уміння та навички та порадують своїм виступом усіх глядачів.  Крім того дельфін за допомогою пензля і фарб буде малювати картину, яку потім можна буде придбати з аукціону. По закінченні виступу можна буде сфотографуватись з морськими тваринами або поплавати (за додаткову плату).

  •    Біосферний заповідник "Асканія-Нова"

Біосферний заповідник "Асканія-Нова"

   Відвідування знаменитого біосферного заповідника, «Перлини українського степу», де у вас буде можливість познайомитись з великою кількістю тварин, птахів та рослин, занесених до Червоної книги. А також дізнатись цікаву історію його створення.

   Біосферний заповідник «Асканія-Нова» складається з трьох частин:

  1. Дендропарк (ботанічний сад).
  2. Орнитопарк (пташиний парк).
  3. Зоопарк.

Протягом екскурсії ви познайомитесь  з найстарішим степовим заповідником світу, одним із 7-ми природних чудес України, який ввійшов до сотні найбільш відомих заповідних територій планети.

  • Садиба Попова (в с. Висилівка, Запорізька область) + Зоопарк + Монастир Сави Освяченого

Під час захоплюючої екскурсії по садибі дворянської сімї Василя Попова. Ви відвідаєте архітектурний ансамбль, будівництво якого завершилось в 1894 році. Потрапите в підземелля замку, дізнавшись про велику кількість таємниць та секретів цієї садиби.  Також у вас буде  чудова можливість відвідати приватний зоопарк і поспілкуватись з тваринами. А також відвідати чоловічий монастир Святого Сави Освяченого в м. Мелітополі.

  • Перлини Херсонщини

Відвідуємо:

  1. Парк «Казкова діброва», де ви побачите 150 деревяних скульптур казкових героїв, які прикрашають цей доглянутий парк  з його ставками, струмками та мінізоопарком.
  2.  Набережну в м. Нова Каховка.
  3. Унікальні водоспади в степах Херсонщини поблизу руїн замку князя Трубецького – не залишать байдужим жодного туриста. Дізнаємось їх неймовірну історію.  Крім цього, ви зможете придбати вина у фірмовому магазині Виноробного господарства князя П.Н. Трубецького.
  4. Монумент» «Легендарна Тачанка», який вразить вас своїми масштабами.
  •        «Зелені хутори Таврії»

   Унікальний історико-розважальний комплекс, який розмістився в Херсонській області, недалеко від м. Гола Пристань. Відвідавши його, ви поринете в незабутню яскраву та колоритну атмосферу справжніх українських традицій та звичаїв.

 В програмі:

  1. Знайомство із стрілецьким хутором, музичним хутором, хутором здоровя. 
  2. Відвідування хутора коваля, гончара,  лозоплетіння, рибацького хутору.
  3. Переодягання в український національний одяг, фотографування та ще багато іншого. 
Дуже цікаво! По закінченні екскурсії – ситний український обід ( входить у вартість екскурсії).

  •    Камяна могила. Святі джерела.  Страусина ферма
  1. Відвідування Кам’яної могили – пагорба з кам’яних плит (висота 12 м, площа 3 га), яка, як вважають вчені є одним з найпотужніших енергетичних центрів планети. Відвідавши це унікальне місце, ви отримаєте заряд енергії на цілий рік.
  2. Відвідування святих джерел в с. Терпіння. Тут з-під землі бють джерела живої та мертвої води.  Ця вода має цілющі властивості із-за наявності в ній іонів срібла.  Джерелам були дані імена:  Богородиці, Миколи Чудотворця, Святого Пантелеймона.
  3. Відвідування страусиної ферми – тут ви можете познайомитись з великою кількістю страусів, а також з мінізоопарком на території ферми: павичами, кроликами, ланями, вовками, лисицями та хом’яками. По бажанню, за додаткову плату, ви можете придбати страусине яйце.
-  А які екскурсії можете запропонувати ви?
-  Куди можна поїхати громадським транспортом або власним? 

Наступний пост "Асканія Нова - перлина українського степу"

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Що можна побачити і чим зайнятись в Буковелі?

      Немає в нашій країні українця, який би не чув про Буковель. Коли звучить «Буковель», то одразу ж на думку спадає лакшері-відпочинок в ...